Vrijdag 18 oktober is het dag van de jeugdbeweging. Die dag gaan alle verschillende jeugdbewegingen in hun uniform naar school. Kom je die dag tussen 6:30 en 8:30 uur in je uniform naar het Hertog Janplein (aan het stadhuis)? Dan krijg je een gratis ontbijt!

Zaterdag 19 oktober is het jeugddag. Dit jaar ziet deze er een klein beetje anders uit dan andere jaren. Er is een ander programma voor de jongste groepen en voor de oudste groepen.

De Speelclub en Rakwi’s worden om 13:30 uur aan het Huis van de Stad verwacht. Van daaruit vertrekt een optocht naar de jeugdlokalen aan de Nieuwe Kopen. Om 17:00 uur is het weer afgelopen en moet je worden opgehaald aan de Soeverein (niet aan de lokalen aan de Nieuwe Kopen).

De Tito’s en Keti-Aspi’s worden om 18:30 uur aan de Soeverein verwacht. Voor hen is de jeugddag afgelopen om 21:00 uur, zij mogen dan naar huis vertrekken of afgehaald worden aan de Soeverein.