Omwille van de huidige coronasituatie heeft de overheid beslist de herfstvakantie te verlengen tot 15 november. We hebben met de leiding beslist om deze periode ook geen fysieke activiteiten op onze Chiro te organiseren. Concreet betekent dit dat het zaterdag 7 november en zaterdag 14 november geen Chiro zal zijn.

Maar niet getreurd! De leiding zal voor alternatieve (online) activiteiten zorgen. Zo zal er voor de Rakwi’s dit weekend bijvoorbeeld een fotozoektocht zijn op Werkplaatsen. Voor de Speelclub en de Rakwi’s zullen deze activiteiten altijd hier online komen staan. Voor de activiteiten van de Tito’s en de Keti-Aspi’s maakt de leiding rechtstreeks afspraken met de leden.

Aan het einde van de herfstvakantie vergaderen we met de leiding opnieuw over de huidige coronasituatie en bekijken we of de Chiro weer fysiek kan doorgaan. Het staat sowieso wel al vast dat de Tito’s en de Keti-Aspi’s geen fysieke activiteiten meer mogen doen tot en met zondag 13 december (einde van de lockdown 2.0).