Vrijdag 22 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging. Deze dag mogen alle leden van jeugdbewegingen in hun uniform naar school gaan. Kom je die dag tussen 6:45 en 8:30 uur in je uniform naar het Hertog Janplein (aan het stadhuis)? Dan krijg je een gratis ontbijt!

Zaterdag 23 oktober organiseert onze Chiro haar eigen Jeugddag. We vieren die dag de vonk die een jeugdbeweging zo leuk maakt. Concreet houdt dit in dat we een groot groepsspel spelen met heel de Chiro van 16:00 tot 20:00 uur aan ons Chiroheem (langs de Moffel). Na het spel eten we gezellig samen hotdogs bij een vuurkorf. Graag laten weten of je erbij kan zijn op de Jeugddag (aan de leiding van je groep of aan de hoofdleiding). Zo kunnen we het spel het best voorbereiden en voldoende eten voorzien. Vermeld ook even of je een hotdog mag eten, anders zorgen we voor een alternatief (gluten-, lactosevrij, vegetarisch…).