Zoals de traditie het voorschrijft, organiseren de Keti-Aspi’s van Chiro Jonathan met Christus Koning een spaghettiavond. Dit jaar zal deze doorgaan op zaterdag 20 november.

Tussen 17:00 en 19:00 uur ben je welkom om van onze lekkere spaghetti te komen proeven. Ideaal om onmiddellijk na de Chiro met je beentjes onder tafel te kunnen schuiven.

Wil jij de Keti-Aspi’s steunen door te komen eten? Schrijf je dan ten laatste op 18 november in door het inschrijvingsformulier, samen met gepast geld aan hen te bezorgen of een berichtje te sturen naar Melissa (0491 46 08 10) en ter plaatse te betalen.

Dit jaar voorzien we een ‘speciale’ saus die zowel gluten- als lactosevrij is, en bovendien ook nog vegetarisch, zodat iedereen kan meegenieten. Gelieve dit bij opmerkingen door te geven. Hopelijk tot dan!