Vrijdag 20 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging. Deze dag mogen alle leden van jeugdbewegingen in hun uniform naar school gaan. Kom je die dag tussen 7:00 en 8:30 uur in je uniform naar het marktplein (aan de kiosk)? Dan krijg je een gratis ontbijt!

Op zaterdag 21 oktober vieren we nog een beetje extra feest op de Chiro: tijdens de Jeugddag duiken we in het jaarthema “Daar zit muziek in!”. Omdat de leiding ook nog naar de Nacht van de Jeugdbeweging gaat, en het een extra speciale dag wordt begint de Chiro om 15u00, en ronden we om 19u00 terug af. We eten samen een hapje tijdens het spel, hiervoor moeten we natuurlijk genoeg ingrediënten kopen! Kom je zaterdag? Laat het dan weten aan Gijs. Geef ook door of je een allergie of intolerantie hebt, zo kunnen we voor iedereen iets lekkers maken.